Miért a LED?

tovább...

Villámdetektor

A villámdetektor európai hálózatához kapcsolódva 2010-ben elkészült a berendezésünk. A Hálózaton keresztül nagy pontossággal akár többezer kilóméterre lévő villámok is detektálhatóak.

Engedélyeink


Repülési elektronika

Földi

A repülésben a le- és a felszállás a legkritikusabb manőver, éppen ezért nagyon fontosak a földi kommunikációs és navigációs eszközök. A földi irányítás egyik legfontosabb eszköze az ún. "toronyrádió", melynek a legkritikusabb körülmények között is működnie kell. Ezért nagy gonddal választjuk ki a típusát, körültekintően szereljük fel.

Beszerzésénél kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Néhány általunk gyártott kiegészítő (antenna, mikrofon, doboz, szünetmentes táp, stb.) révén a gyári árakhoz képest Ön jelentős költségmegtakarítást érhet el, úgy, hogy az nem megy a minőség rovására. A földi navigáció terén egyik büszkeségünk a teljes egészében általunk fejlesztett és gyártott NDB rádió navigációs berendezés, mely már számos hazai reptéren régóta szolgál.

(Referenciák)

A berendezést kompletten, antennával, konténerrel telepítéssel szállítjuk.

Fedélzeti

A fedélzeti elektronikán belül főleg a kisgépek kommunikációs és rádió navigációs berendezéseivel foglalkozunk. Készséggel állunk a megrendelőink segítségére a típusok kiválasztásában és beszerzésében, igény szerint beszereljük azokat, és az időszakos ellenőrzéseket is elvégezzük. Az ellenőrzéseket és a beszabályozásokat a jól fölszerelt és műszerezett műhelyünkben vagy helyszínen végezzük el.