Miért a LED?

tovább...

Távközlési elektornikaMikro

Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk a mikrohullámú távközlési berendezések telepítése és szervizelése területén. Számtalan rendszertelepítést végeztünk a hazai mobiltelefonszolgáltatók, a Honvédség és más cégek megrendelésére.

Munkatársaink alpinista gyakorlata révén a parabola antennákat nehézkes és drága daruk nélkül emeljük a helyükre akár 300 cm átmérőig. Ezt a műveletsort a környezet mindig kíváncsi és elismerő tekintetekkel kíséri.

A rendszert akár teljesen készre építjük a nagyfrekvenciás résztől egészen a hangfrekvenciás, modemes, vagy egyéb kimenetekig. Munkánk esztétikailag sem kifogásolható, a szigorú honvédségi átvételen "edződött".

Rádiós távfelügyeleti eszközök

A rádiós távjelzést és távvezérlést olyan területekre ajánljuk, ahol a két vagy több pont közötti vezérlés vagy jelztés céljából történő összeköttetés vezetékkel megvalósíthatatlan vagy nem rentábilis. Lehetőség van egyszerű, relés kimenetű, 1-16 csatornás ki-be kapcsolásra, vagy állapot-távjelzésre két pont között, bonyolultabb, mester-szolga rendszerű vezérlésre vagy egymásutáni lekérdezéses távjelzésre több pont között, vagy akár ipari számítógépes rendszerek modemes összekapcsolására is.

A rendszerek a 400 és 800 MHz-es sávban működnek, néhány száz méteres hatótávolságtól akár 10-20 km-ig. Lehetőség van akár vezeték nélküli videoátvitelre is (pl. ipari kamera képe), erről bővebbet az Otthonautomatizálási résznél.